Usuwanie danych
Możesz w każdej chwili usunąć swoje dane z resel.pl – także te, które otrzymaliśmy przy logowaniu przez Google lub Facebook.
Usunięcie całego konta
- Zaloguj się i przejdź do Ustawień konta.
- Na dole strony wybierz Usuń konto i potwierdź.
Usuwamy ogłoszenia, wiadomości, CV i dane profilu. Część danych zachowujemy tylko tak długo, jak wymagają tego przepisy – szczegóły w polityce prywatności (punkt 7).
Jeżeli konto zostało założone przez Google lub Facebook i nie znasz hasła, najpierw ustaw je przez „Nie pamiętasz hasła?” – usunięcie konta wymaga potwierdzenia hasłem.
Odłączenie tylko Google lub Facebooka
W Ustawieniach konta → Bezpieczeństwo wybierz Odłącz przy Google lub Facebooku. Usuwamy wtedy identyfikator konta u tego dostawcy. Dostęp aplikacji resel.pl możesz też odebrać w ustawieniach swojego konta Google („Aplikacje innych firm”) albo Facebooka („Aplikacje i witryny”).
Nie możesz się zalogować?
Napisz do nas przez formularz kontaktowy z adresu e-mail przypisanego do konta – usuniemy dane w ciągu 30 dni i potwierdzimy to w odpowiedzi.